ATENEA CARTER & GROOVE COLLECTIVE

L’Atenea Carterés una diva del soul, amb molt de punch i ganxo…
Amy Winehouse, Erykah Badu, Jill Scott, Etta James, Moonchild, D’Angelo, Alicia
Keys, Beyonce o Emeli Sandé formen part d’un directe amb classe.

El seu bagatge musical li permet transitar de forma natural peí soul, el jazz i el blues.

Alguns deis temes que interpreta són: Little Prayer d’Aretha Franklin, At Last de Etta James o All of me de Billie Holiday, entre d’altres, per citar-ne alguns de coneguts.

ODETTES

Odettes és una formació vocal nascuda a Terrassa. Ana García, Elisabet Jorba i Analía Ivaseta interpreten versions de diversos estils des d’un angle molt personal. Cançons carregades de detalls que emocionen al públic des del primer moment. Marvin Gaye, Adele, Tina Turner, Whitney Houston, Rihanna o Amy Winehouse son algunes de les propostes en què s’inspiren i interpreten bona part del seu repertori.

Amb uns arranjaments i harmonies vocals sorprenents, les tres veus d’Odettes s’acompanyen de les bases que Heneen des del seu ordinador però també es recolzen amb un experimentat guitarrista. Odettes ha col·laborat en diversos projectes i amb artistes com l’Alicia Rey de Sense Sal o el grup barceloní Bertinist.

SWINGIN’ IN THE RAIN

La formació de Swing-Jazz sorgeix a Terrassa, una ciutat estretament vinculada al Jazz i amb un Festival Internacional d’alta volada. 

Al capdavant, la frontwoman Atenea Carter. El seu bagatge musical li permet transitar de forma natural per diversos estils i la seva càlida veu atrapa des del primer moment. 

Acompanyada de reconeguts músics de l’escena catalana del Jazz interpretaran temes de Cole Porter, Ray Charles, Ella Fitzgerald o Diana Krall, entre d’altres.

Una nit moguda de ritmes Swing, Rhythm and blues i Soul.